fbpx

Most

Si busqueu un recorregut en bicicleta que estigui dissenyat per a famílies, apte per a totes les edats i per a persones no iniciades en el ciclisme, us proposem Most.

El recorregut Most son 4 rutes amb distàncies diferents, perquè tothom trii la que millor s’adapta als seus interessos i possibilitats. Tots les rutes transcorren per camins ben compactats o pavimentats, sense cap dificultat tècnica ni desnivells pronunciats.

La ruta de 5 quilòmetres és ideal per a famílies amb infants molt petits, per fer una passejada tranquil·la i relaxada, sense exigir-se massa físicament. Les altres rutes tenen una distància de 14, 23 o 30 quilòmetres, per a un mati més actiu i fins i tot exigent en la ruta de 30 quilòmetres. Totes les rutes us permetran fer un tast de l’entorn vitivinícola més proper a Vilafranca del Penedès.

Most és el recorregut perfecte per gaudir de la bicicleta en família o per a iniciar-se.

Els recorreguts podran de fer-se de forma autònoma amb un aparell de navegació per satèl·lit propi  (GPS, mòbil amb app de navegació, etc.), per poder seguir l’itinerari (track facilitat per l’organització), o també en grup amb  un/una guia-acompanyant.

Totes les rutes es poden fer amb qualsevol tipus de bicicleta que pugui transitar amb seguretat per camins no pavimentats.

Els camins, carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i a les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres.

NORMES ESPECÍFIQUES I MATERIAL OBLIGATORI

 

Cal portar casc i reserva d’aigua durant el recorregut.

A la zona de sortida-arribada s’instal·larà un “pump-track”, amb accés lliure i exclusiu per a totes les persones inscrites al recorregut Most.

HORARIS

L’horari de la sortida és el diumenge 21 de maig a les 10:00

Cal triar l’horari de sortida en el moment de realitzar la inscripció

PLÀNOL I DESNIVELL