fbpx

TRACK&RIDE

Saps seguir un track? Tens un mòbil i una bicicleta? Amb això ja en tens prou!

Et proposem una cursa perquè petits i grans aprengueu a seguir un track.

Podeu participar de forma individual, en família o en equip.

(1) La distància i el desnivell del recorregut son aproximats perquè dependran de l’itinerari que traci cadascú en el tram de navegació (podria fluctuar un + 2%)

BRIEFING

Podreu triar entre dos recorreguts, un de més curt ideal per a famílies i un altre una mica més llarg i tècnic. Haureu de seguir el recorregut triat en la seva totalitat. Durant el recorregut hi haurà una sèrie de controls sorpreses que haureu de validar a mesura que els trobeu.

 

La finalitat és arribar al punt d’arribada amb tots els controls validats. Si per algun motiu sortiu de la ruta marcada en el track us podríeu saltar algun dels controls i arribar a meta amb el recorregut incomplert. 

MATERIAL OBLIGATORI I FUNCIONAMENT

És imprescindible disposar d’un mòbil on pugueu instal·lar l’App que us recomanarem per seguir el track. El mòbil haurà de tenir suficient bateria per aguantar tota la ruta.

És recomanable disposar d’un sistema per subjectar el mòbil al manillar de la bicicleta i així poder veure la pantalla mentre pedalem.

 

Funcionament

Cada participant / equip / família tindrà un xip electrònic. El xip servirà per marcar el control de sortida, així com cada un dels controls que trobareu durant el recorregut. El número de controls que heu de trobar és sorpresa, haureu de seguir en tot moment el track per aconseguir validar-los tots. Al finalitzar el recorregut, a meta, marcareu el control d’arribada. A meta, retornareu el xip, i sabrem el temps total en fer el recorregut, així com els controls trobats. S’establirà un rànquing amb tots els participants.

OBSEQUIS PER PARTICIPANTS

Enguany, l’edició de Gravel personalitza els obsequis que rebran a cada categoria. Per als i les participants al recorregut TRACK&RIDE, obsequiarem amb:

  • Samarreta tècnica blanca

HORARIS

L’horari de sortida és el dissabte 25 de maig a les 10:30h.