fbpx

RECORREGUTS

Gravel Penedès et proposa una experiència única per a tu. Des de divendres 24 fins diumenge 26 de maig tindràs diferents recorreguts i activitats per gaudir dels camins del Penedès.

Cada dia tens recorreguts i activitats, perquè gaudeixis del cap de setmana a Vilafranca del Penedès!!

  • Divendres 24 de maig: 3 recorreguts/activitats
  • Dissabte 25 de maig: 3 recorreguts/activitats
  • Diumenge 26 de maig: 4 recorreguts, amb 7 distàncies diferents

 

Els recorreguts tenen distàncies  i dificultats diferents, perquè tothom trobi el repte adequat als seus interessos i possibilitats. Tots els recorreguts son nous respecte de la darrera edició!

Cada recorregut està dissenyat per oferir-te un viatge a l’essència del Penedès i perquè ho gaudeixis amb tots els sentits.

Gravel Penedès Vilafranca és una marxa amb els recorreguts dissenyats perquè les bicicletes de gravel siguin les més eficients, però es podrà participar en totes les activitats i recorreguts amb qualsevol tipus de bicicleta que pugui transitar amb seguretat per camins no pavimentats (gravel, MTB, e-Bike, tandem, etc). Als recorregut  de Bikepacking no s’hi podrà participar amb e-Bike.

 

No és una prova competitiva, però és un repte. No hi haurà dorsals ni classificacions i tampoc trofeus, però tindreu la possibilitat de descobrir el Penedès al vostre rítme, més ràpid o més lent.

 

Per la seguretat dels i de les participants es farà el seu seguiment per geolocalització o amb xip  amb controls de pas. Els acompanyants i familiars podran seguir el vostre recorregut des de la plataforma de seguiment.

 

Els camins, carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i a les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres.

 

Els recorreguts no estaran marcats i caldrà disposar d’un aparell de navegació per satèl·lit propi  per poder seguir l’itinerari establert (GPS, mòbil amb app de navegació, etc.).

 

Els tracks de tots els recorreguts estaran disponibles al web i plataformes una setmana abans.

 

Cada recorregut tindrà un temps màxim per finalitzar-se, però no us preocupeu molt pel rellotge, podreu gaudir de l’itinerari i aixecar la mirada per descobrir el paisatge.

 

Cada recorregut tindrà varis horaris de sortida, amb un número limitat de participants, per evitar la saturació dels camins i minimitzar l’afectació per a altres persones usuàries d’aquests camins. En el moment de la inscripció podreu triar l’horari preferent de sortida, que l’organització intentarà respectar.

 

Esperem i exigim que els/les participants comparteixin els nostres valors d’ètica, de respecte per les persones, animals  i el medi ambient durant la seva participació a Gravel Penedès.