fbpx

GRAVEL NIT

Gravel + posta de sol + sopar + gravel a les fosques. Aquesta és la proposta per começar el cap de setmana de Gravel Penedès Vilafranca.

Des de Vilafranca del Penedès, amb un recorregut senzill, apte per a tothom, seguirem camins adequats per a bicicletes gravel fins al Celler Giró del Gorner, gaudint de la posta de sol sobre les vinyes a l’arribada.

Soparem al Wine Bar del celler Giró del Gorner.

De nit tornarem a Vilafranca. Hi hauran dos itineraris possibles: un directe, curt i senzill i un segon més llarg per a qui vulgui gaudir de més quilòmetres de nit.

La major part de l’itinerari transcorre per la plana, envoltats de vinyes, sense cap dificultat  tècnica, ni trams amb grans exigències físiques. El recorregut perfecte per gaudir de pedalar sense llum natural.

El recorregut no estarà marcat i caldrà disposar d’un aparell de navegació per satèl·lit propi (GPS, mòbil amb app de navegació, etc.). El recorregut es pot fer autònomament o seguint el guies que marcaran un ritme tranquil amb parades de reagrupament.

Els camins, carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i a les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres. Tingueu especial atenció en les zones habitades (pobles, zones amb masies) i en els camins, on és habitual la circulació de vehicles agrícoles.

(1) La distància i el desnivell del recorregut son aproximats perquè dependran de l’itinerari que traci cadascú en el tram de navegació (podria fluctuar un + 2%)

NORMES ESPECÍFIQUES I MATERIAL OBLIGATORI

El material obligatori que cada participant ha de portar en tot moment durant el recorregut és el següent:

  1. Casc
  2. Telèfon mòbil, funcionant durant tot el recorregut
  3. Equip d’eines i recanvis (manxa, 2 càmera, multieina, desmuntadors de neumàtic i de cadena). Recomanem ampliar aquest equipament
  4. Bidons per aigua (amb una capacitat mínima d’0,7 litre) i reserva alimentaria d’emergència.
  5. Il·luminació frontal amb potència lumínica suficient per a poder pedalar de nit amb seguretat
  6. Il·luminació posterior
  7. Il·luminació frontal de recanvi
  8. Bateries suficients per garantir el funcionament dels sistemes d’il.luminació durant tot el recorregut

 

La resta de material necessari per efectuar el recorregut és responsabilitat de cada participant.

HORARIS

L’horari de sortida és el divendres 24 de maig a les 20:00h.