fbpx

Most

Si busqueu un recorregut en bicicleta que estigui dissenyat per a famílies, apte per a totes les edats i per a persones no iniciades en el ciclisme, us proposem Most.

El recorregut Most son 3 rutes amb distàncies diferents, perquè tothom trii la que millor s’adapta als seus interessos i possibilitats. Tots les rutes transcorren per camins ben compactats o pavimentats, sense cap dificultat tècnica ni desnivells pronunciats i sense que es travessi o circuli per cap carretera amb trànsit.

La ruta de 6 quilòmetres és ideal per a famílies amb infants molt petits, per fer una passejada tranquil·la i relaxada, sense exigir-se massa físicament. Les altres rutes tenen una distància de 15 o 20 quilòmetres, per a un mati més actiu. Totes les rutes us permetran fer un tast de l’entorn vitivinícola més proper a Vilafranca del Penedès.

Most és el recorregut perfecte per gaudir de la bicicleta en família o per a iniciar-se.

El recorregut no estarà marcat i caldrà disposar d’un aparell de navegació per satèl·lit propi (GPS, mòbil amb app de navegació, etc.) per poder seguir l’itinerari (track facilitat per l’organització). El dia anterior, dissabte 25/maig al matí, podeu participar en l’activitat TRACK&RIDE, que permetrà a grans i petits aprendre i practicar el seguiment d’un track mitjançant un telèfon mòbil o un aparell GPS (aquesta activitat és gratuïta per a les persones inscrites en un recorregut de Gravel Penedès Vilafranca)

Els camins, carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i a les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres.

Totes les rutes es poden fer amb qualsevol tipus de bicicleta que pugui transitar amb seguretat per camins no pavimentats.

NORMES ESPECÍFIQUES I MATERIAL OBLIGATORI

Cal portar casc i reserva d’aigua durant el recorregut.

A la zona de sortida-arribada s’instal·larà un “pump-track”, amb accés lliure i exclusiu per a totes les persones inscrites al recorregut Most.

OBSEQUIS PER PARTICIPANTS

Enguany, l’edició de Gravel personalitza els obsequis que rebran a cada categoria. Per als i les participants al recorregut MOST, obsequiarem amb:

  • Samarreta de cotó exclusiva de la GRAVEL PENEDÈS
  • Ampolla de most

 

HORARIS

L’horari de la sortida és el diumenge 26 de maig a les 10:00

Cal triar l’horari de sortida en el moment de realitzar la inscripció6

PLÀNOL I DESNIVELL