fbpx

SOCIAL FAMILIAR 20 K

El recorregut amb la distància més assequible, que permetrà fer un petit tast del paisatge vitivinícola del Penedès. La major part de l’itinerari transcorre per la plana, envoltats de vinyes, masies i petits cellers. El recorregut no presenta cap dificultat tècnica ni trams amb exigències físiques.

Un recorregut perfecte per gaudir de l’entorn del Pla del Penedès amb calma, amb els amics i la família.

El recorregut no estarà marcat i caldrà disposar d’un aparell de navegació per satèl·lit propi (GPS, mòbil amb App de navegació, etc.) per poder seguir l’itinerari (track facilitat per l’organització).

Els camins, les carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres. Tingueu especial atenció a les zones habitades (pobles, zones amb masies) i als camins, on és habitual la circulació de vehicles agrícoles.

FITXA TÈCNICA

 • Data: 1 d’octubre 2023
 • Distància: 20 km 
 • Desnivell +: 270 m
 • Dificultat: baixa
 • Avituallaments: Meta
 • Preu inscripció: 8€ / gratuït per a menors de 7 anys
 • Edats participants: Sense límit d’edat. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats per un adult durant tot el recorregut.

BRIEFING

El terreny normalment està en bones condicions i sense dificultats tècniques.

Majoritàriament seguirà camins agrícoles de terra i asfaltats, envoltats de vinyes i cellers, amb algunes pujades amb pendents assumibles.

Pneumàtics entre 38mm i 42mm seran un bon compromís entre prestacions i comoditat, en funció del que prioritzi i de la tècnica de conducció.

És essencial carregar bé els tracks i configurar el GPS perquè no recalculi la ruta automàticament i així poder seguir el track sense cap variant no prevista.

Els tracks definitius (en format GPX) s’enviaran a cada participant amb prou antelació, juntament amb tots els detalls de l’esdeveniment.

Als avituallaments no hi haurà cap envàs d’un sol ús, cadascun ha de portar el seu got o el bidó.

NORMES ESPECÍFIQUES I MATERIAL OBLIGATORI

S’haurà de seguir en tot moment l’itinerari marcat pel track. En cas de deixar de seguir el track en algun punt, caldrà retornar a aquest punt per reprendre’l.

El reglament de l’esdeveniment preveu les possibles modificacions del recorregut abans i durant la prova i les afectacions que aquest fet suposaria. També regula altres aspectes de la participació, seguretat, desqualificacions, etc. Consulteu el reglament prèviament.

La bicicleta ha d’identificar-se amb les acreditacions que s’entregaran a cada participant (braçalet).

El material obligatori que cada participant ha de portar en tot moment durant el recorregut és el següent:

 • casc
 • telèfon mòbil, funcionant durant tot el recorregut. La connexió de dades no és necessària (els missatges urgents s’enviaran per SMS).
 • equip d’eines i recanvis (1 càmera, multieina, desmuntadors de neumàtic i de cadena)
 • bidons per aigua (amb una capacitat mínima de 0,5 litre) i reserva alimentaria d’emergència.

No disposar d’algun d’aquests materials durant el recorregut afecta directament a la pròpia seguretat i a la de la resta de participants.

La resta de material necessari per efectuar el recorregut és responsabilitat de cada participant.

Els/les participants que decideixin abandonar ho hauran de fer en els punts d’avituallament, excepte en casos de lesió greu. Hauran de comunicar l’abandonament als responsables del punt d’avituallament o als telèfons que figuren en les acreditacions.

L’organització retornarà al punt de sortida a qui abandoni en un punt d’avituallament, però no es pot assumir que sigui abans de que finalitzi l’esdeveniment, per garantir-ne un desenvolupament segur i adequat.

Els telèfons d’emergència que figuren en les acreditacions que rebrà cada participant només s’han d’utilitzar en situacions d’emergència. En el supòsit que el/la participant no tingui cobertura en el punt on es troba, haurà de contactar amb els serveis d’emergències a través del 112.

HORARIS

Els horaris de sortida possibles són:

 • 11:00h
 • 11:15h

Hora límit d’arribada: 15:00h

Cal triar l’horari de sortida en el moment de realitzar la inscripció

PLÀNOL I DESNIVELL