fbpx

RECORREGUTS

Podeu triar entre 4 recorreguts, que tenen distàncies  i dificultats diferents, perquè tothom trobi el repte adequat als seus interessos i possibilitats.

Cada recorregut està dissenyat per oferir-vos un viatge a l’essència del Penedès i perquè gaudiu amb tots els sentits.

Gravel Penedès El Pla és una marxa amb els recorreguts dissenyats perquè les bicicletes de gravel siguin les més eficients, però es podrà participar amb qualsevol tipus de bicicleta que pugui transitar amb seguretat per camins no pavimentats (gravel, MTB, e-Bike, tandem, etc).

No és una prova competitiva, però és un repte. No hi haurà dorsals, classificacions i tampoc trofeus.

Per al seguiment i seguretat dels participants hi haurà control de temps de sortida i d’arribada.

Els camins, carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i a les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres.

Els recorreguts no estaran marcats i caldrà disposar d’un aparell de navegació per satèl·lit propi per poder seguir l’itinerari establert (GPS, mòbil amb app de navegació, etc.).

Cada recorregut tindrà un temps màxim per finalitzar-se, però no us preocupeu molt pel rellotge, podreu gaudir de l’itinerari i aixecar la mirada per descobrir el paisatge.

Cada recorregut tindrà varis horaris de sortida, amb un número limitat de participants, per evitar la saturació dels camins i minimitzar l’afectació per a altres persones usuàries d’aquests camins. En el moment de la inscripció podreu triar l’horari preferent de sortida, que l’organització intentarà respectar.

Esperem i exigim que els/les participants comparteixin els nostres valors d’ètica, de respecte per les persones, animals  i el medi ambient durant la seva participació a Gravel Penedès.